Openingstijden van Healthclub One (Someren)?

Maandag t/m donderdag 08:00 - 22:30 uur

Vrijdag: 08:00 - 21:30 uur

Zaterdag & zondag: 09:00 - 15:00 uur

Healthclub One (Someren)

Adres
Loovebaan 25 5712 JV Someren

Tel: 0493-494075
Stuur een email

Social Media

Faciliteiten: Kluisjes, Gratis proefabonnement, Gratis inschrijven,
Groepslessen: Spinning, Total body workouts, Bootcamp, Gevechtssporten,
Beschrijving

Met ruim 750m2 fitness ruimte is Healthclub One het grootste fitness bedrijf in Someren en omgeving. Met zijn gekwalificeerde en gecertificeerde medewerkers biedt Healthclub One goede begeleiding voor iedereen die iets aan zijn of haar gezondheid wil verbeteren. Onze apparatuur is allemaal van Life Fitness, dus hoge kwaliteit.

Uniek aan onze club is dat wij werken met lidmaatschappen die per kalendermaand opzegbaar zijn. Kortom jij zit niet aan jaarcontracten vast. Verder bieden wij 100% resultaatgarantie op onze small group lidmaatschappen en personal training lidmaatschappen. Jij krijgt gewoon jouw geld terug indien jij geen resultaat boekt. Onze prijzen zijn zeer scherp en betaalbaar voor iedereen!

Als lid kun je ook gratis gebruik maken van onze squashbanen en indoor tennisbaan en hebben we verder een fijn wellnessgedeelte met een 75ºC sauna, een 90ºC sauna, een Turks Stoombad, voetenbaden en een stortdouche wat ook bij jouw lidmaatschap is inbegrepen.

Verder kun jij bij ons terecht voor indoor-voetbal. Voor meer informatie daarover verwijzen wij jou naar www.indoor-voetbal.nl.

Video

Meer informatie over Healthclub One (Someren)?

Naam:
Email:
Telefoon:
Vragen / Opmerkingen:
  Verstuur aanvraag

Loovebaan,+25,+5712 JV,+Someren