Beschrijving

Als het over fitness en voedingssupplementen gaat dan is Body en Fitshop wellicht de eerste supplementenshop waaraan gedacht wordt door veel mensen. Van alle fitness webwinkels mag het zich de meest populaire van het land noemen en dat is natuurlijk niet zonder reden. Behalve voedingssupplementen verkoopt het ook nog kleding en allerlei andere accessoires.

Supplementen kopen bij Body en Fitshop

Vrijwel alles op gebied van voedingssupplementen waarnaar je als fitnesser opzoek kunt zijn kun je bij Body en Fitshop krijgen. Een zeer populair product is bijvoorbeeld Whey Perfection, een eiwitpoeder, welke te verkrijgen is drie verschillende maten en in talloze verschillende smaken, waaronder vanille, aardbei en chocolade. Behalve eiwitten verkoopt Body en Fitshop uiteraard nog veel meer. Hieronder daarvan een kort overzicht:

  • Weight gainers
  • Vitamines
  • Superfoods
  • Creatine
  • Pre workouts
  • Amino's
  • Etc.

Kies je gratis kado('s)

Wat het bedrag ook is, bij elke bestelling mag je bij Body en Fitshop een proefverpakking uitzoeken. Dit kan bijvoorbeeld een eiwit sachet (sample) zijn. Bij een bestelling van boven de 29 euro mag je een kado uitzoeken. Dit kan bijvoorbeeld zijn een bidon, een telefoonhoesje of een pillenbox. Bij een bestelling van boven de 59 euro mag je ook nog een tweede kado uitzoeken.

Mega deals

Body en Fitshop maakt dagelijks gebruik van zeer scherp afgeprijsde deals. Door je voor de nieuwsbrief in te schrijven blijf je dagelijks op de hoogte van wat deze deals zijn en hoef je dus niets te missen. Je kunt je zo dus fijn de nodige euro's besparen.

Direct supplementen bestellen?

Klik hieronder op de banner om meteen door te gaan naar de webshop van Body en Fitshop.

Meer informatie over Bodyenfitshop.nl ?

Naam:
Email:
Telefoon:
Vragen / Opmerkingen:
  Verstuur aanvraag

Weert