Beschrijving

Bodylab is een bekende aanbieder van voedingssupplementen. In de webwinkel vind je vrijwel alles waar je maar naar opzoek kunt zijn. Van eiwitproducten tot aan energierepen en van creatine tot aan superfoods. Het hanteert hierbij de bekendste merken, waaronder dat van Arnold Schwarzenegger. Een compleet overzicht van deze merken is terug te vinden op de site (zie banner onderaan pagina) van Bodylab zelf.

Voordeelpakketten Bodylab

Bodylab heeft daarnaast van verschillende producten voordelige pakketten samengesteld. Sommige pakketten schelen zich al gauw 40 à 50 euro ten opzichte van wanneer je alle producten los zou bestellen. Als je toch opzoek bent naar meerdere verschillende producten, dan kan zo'n pakket dus erg handig uitkomen.

Extra's

Behalve voor voedingssupplementen kun je op de website van Bodylab ook terecht voor onder andere training video's, informatie over sportvoeding, blogs en informatie over voeding. Je vindt er bijvoorbeeld allerlei voedzame, maar zeker ook lekkere vlees-, vis- en superfood recepten terug. Hoe maak je bijvoorbeeld een lekkere ovenschotel met kipfilet en groente klaar en hoe stel je een lekker broodje tonijn met paprika en spinazie samen?

Uitstekende klantenservice

Bodylab heeft z'n succes mede te danken aan de uitstekende klantenservice, iets waaraan de consument steeds meer waarde hecht. Zo heb je, mits je vóór 22:00 uur hebt besteld, je bestelling de dag erna al binnen. De klantenservice is dagelijks geopend tot 21:30 uur en bij een bestelling van boven de 20 euro hoef je al geen verzendkosten meer te betalen.

Voedingssupplementen kopen via Bodylab.nl

Ervaar zelf de voordelen van Bodylab door meteen door te schakelen naar de website. Klik hiervoor op de banner hieronder.

Meer informatie over Bodylab.nl?

Naam:
Email:
Telefoon:
Vragen / Opmerkingen:
  Verstuur aanvraag

Weert