Beschrijving

Bodystore is een zeer gerenommeerde online verkoper wanneer het op voedingssupplementen aankomt.

Aanbod van allerlei supplementen

Bodystore is één van 's Nederlands meest gerenommeerde voedingssupplementen sites op gebied van fitness. Eiwitten, creatine, pre workouts, vitamines, etc., je vindt het er allemaal. Elk product is voorzien van een beschrijving, waarbij de klant voldoende geïnformeerd wordt over bijvoorbeeld juist gebruik en de ingrediënten van een product. Daarnaast is de site voorzien van allerlei informatie omtrent gerelateerde onderwerpen als afvallen, spieropbouw en aankomen. Behalve voedingssupplement kun je op Bodystore ook nog allerlei andere fitnessproducten krijgen. Denk hierbij onder andere aan wraps en straps, shakebekers, bidons, fitnessmatten en fitnesshandschoenen.

De top 5 van Bodystore

Het is heel simpel, maar daardoor niet minder effectief: op de site van Bodylab vind je van elk productsoort een top 5 terug. Wanneer je als leek niet goed weet welk product je het beste aan kunt schaffen, kan deze top 5 een handige oplossing bieden.

Top service

Mocht je alsnog iets niet duidelijk zijn of heb je andere specifieke vragen over fitness, dan is Bodystore de beroerdste niet om jou aan een antwoord te helpen. Het benadrukt namelijk dat er altijd contact opgenomen kan worden via de telefoon of mail. Bovendien kun je op de site zelf aan de 'BodyCoach' een vraag stellen. Je ontvangt dan altijd binnen 24 een antwoord. Ook via de sociale media kun jij je vraag aan Bodystore altijd kwijt. Je kunt bovendien altijd op professioneel advies rekenen.

Vóór 16.00 uur je supplementen bestellen = morgen binnen

Bestel je je producten vóór 16.00 uur in de middag, dan heb je deze de dag erna nog binnen. Klik op de banner hieronder om meteen naar de site van Bodystore door te schakelen.

 

Bodystore.nl - Sportvoeding en Afslankproducten

Meer informatie over Bodystore.nl?

Naam:
Email:
Telefoon:
Vragen / Opmerkingen:
  Verstuur aanvraag

Weert