Lijst van handige websites

Hieronder een gesegmenteerde opsomming van handige websites binnen de fitnessbranche:

Websites binnen de sport, gezondheid en lifestyle sector welke wij de moeite waard achten om op te nemen, worden hieronder getoond. Bent u een bezoeker met ook een eigen waardevolle webpagina?

Stuurt u ons dan eens een bericht met uw verzoek, wij zullen de website dan beoordelen en u laten weten of we uw url ook op zullen nemen in onderstaand overzicht. Contact via contactformulier s.v.p.

 

Fitness websites en webshops

BStrong - The Powertraining Community
massage

Gebruik je al een app voor het bijhouden van je fietstraining? Deze zijn vaak ook superhandig voor het plannen van je trainingen om tot nog beter resultaat te komen. Bekijk de Wielermagazine tips en reviews  van alle apps voor je training. Oa een beschrijvingn van de apps van Strava en Endomondo.

Voeding en voedinginfo:

www.eiproducten.nl - eieren zitten tegenwoordig in elk gezond voedingsadvies. Voorlichtingswebsite rondom eiproducten.

 

Afvallen

Lekkerder in je vel zitten middels sport of health coaching middels een coach bij jou in de buurt? Bekijk dan deze fitness health coach pagina eens.

Gezondheid algemeen

Personal Body Care : personal training gericht op je zowel fitter, gezonder en sterker voelen waardoor je er ook nog eens gezonder en gelukkiger uit gaat zien. Bezoek de website eens.

 

Zakelijk

Uit de regio / omgeving van Weert

Loods-37.nl fitness

Tandarts Weert tandzorgoranjeplein : een gezond gebit is één van de basisbeginselen van een gezonder leven. De tandheelkundige en mondzorg medewerkers van tandkliniek Tandzorgoranjeplein uit Weert helpen je hier graag bij.

 

Overige

Eens een andere vorm van Welness proberen? Sauna Antwerpen

Heb je een doel voor ogen met je hardloop training? Als je bijvoorbeeld het lopen van een halve of zelfs hele marathon als doel hebt gesteld is het volgen van een uitgekiend trainingsschema een must! Kies het juiste trainingsschema voor hardlopen van Running Support en je hardloop doel komt een stuk dichter bij.

Je training bij houden met een logboek? Hier zijn handige sporthorloges voor ontwikkeld met een gigantisch aantal functies. Kies echter wel het sporthorloge dat bij je past kwa functionaliteit. Ook zijn ze afhankelijk van de functionaliteit best duur. Lees daarom eerst deze reviews van sporthorloges & online trainingslogs : Sport-logboek.nl

Een wintersport boeken? Ga goed voorbereid op reis. Tips voor je ski en snowboard uitrusting en uitgebreide beschrijvingen van alle populaire ski gebieden vind je op het wintersport portaal van Snowzone. Zo ga je veel relaxeter skiiend of snowboardend van de berg af.

Een skivakantie boeken? Kies online uit het enorme aanbod van verhuurders. Een mooi chalet of vakantiehuis aan de piste voor uw ideale wintersport vakantie vindt u op het Vakantiehuis huren online portaal van Ziezo!

fitness 2Link