Lijst van handige websites

Hieronder een gesegmenteerde opsomming van handige websites binnen de fitnessbranche:

Websites binnen de sport, gezondheid en lifestyle sector welke wij de moeite waard achten om op te nemen, worden hieronder getoond. Bent u een bezoeker met ook een eigen waardevolle webpagina?

Stuurt u ons dan eens een bericht met uw verzoek, wij zullen de website dan beoordelen en u laten weten of we uw url ook op zullen nemen in onderstaand overzicht. Contact via contactformulier s.v.p.

 

Fitness websites en webshops

BStrong - The Powertraining Community
massage

Gebruik je al een app voor het bijhouden van je fietstraining? Deze zijn vaak ook superhandig voor het plannen van je trainingen om tot nog beter resultaat te komen. Bekijk de Wielermagazine tips en reviews  van alle training apps voor wielrennen. Oa een beschrijvinn van de trainings apps van Strava en Endomondo.

Voeding en voedinginfo:

www.eiproducten.nl - eieren zitten tegenwoordig in elk gezond voedingsadvies. Voorlichtingswebsite rondom eiproducten.

 

Afvallen

Lekkerder in je vel zitten middels sport of health coaching middels een coach bij jou in de buurt? Bekijk dan deze fitness health coach pagina eens.

Lijf sport en middelen ; de naam geeft duidelijk aan waar deze website over gaat, alles mbt je lichaam, bijbehorende beweging en overzichtelijk gerankschikt in behapbare, informatieve artikelen.

Gezondheid algemeen

Personal Body Care : personal training gericht op je zowel fitter, gezonder en sterker voelen waardoor je er ook nog eens gezonder en gelukkiger uit gaat zien. Bezoek de website eens.

Health coaching via CoachCircle : groot website portaal volledig in het teken van coaching waaronder ook sport- en healthcoaching met handige coachgids met alle coaches van heel Nederland. Filteropties voor elke plaats en provincie!

Een stappenteller app voor op je mobiel vinden? Lees het artikel over android stappenteller apps van Intertrek.nl en je weet precies welke app je moet hebben!

Zakelijk

Uit de regio / omgeving van Weert

Versterk je carrière in de fitnessindustrie met de reeks opleidingen en cursussen beschikbaar op alleopleidingenencursussen.nl. Of je nu nieuwe fitnessvaardigheden wilt leren of je bestaande kennis wilt verbreden, dit platform biedt je de mogelijkheid om verschillende trainingsopties te vergelijken en de perfecte match voor jouw behoeften te kiezen.

Deep tissue- en / of ontspanningsmassage nodig? Body Release by Kelly is een massagesalon te regio Weert Stramproy gelegen op de grens met Ell ( Leudal ).

Loods-37.nl fitness

Sporten, bewegen en trainen onder begeleiding van een sportfysiotherapeut middels medische fitness of fysio fitness in de omgeving van Weert / Ell? Bezoek de website van https://www.fysiophilipsen.nl dan eens.

Massage therapie: Quadrivas Therapy. Dé diepweefselmassage in de buurt van Weert om de bloedsomloop te verbeteren en je lichaam gezond te houden.

PMU, permanente MakeUp specialist Debs omgeving Weert / Nederweert voor tatoeëren wenkbrauwen, lippen & permanente eyeliner make-up.

Overige

Eens een andere vorm van Welness proberen? Sauna Antwerpen

Lekker gezond bruin kleurtje tijdens het sporten en dat toch zonder de schadelijke effecten van de uvstraling van de zon? Overweeg dan eens een bruin zonder zon behandeling ook wel air brush spray tanning genoemd. Op www.Spray-tan.net lees je hier meer over.

Heb je een doel voor ogen met je hardloop training? Als je bijvoorbeeld het lopen van een halve of zelfs hele marathon als doel hebt gesteld is het volgen van een uitgekiend trainingsschema een must! Kies het juiste beginners hardloop training schema van Running Support en je hardloop doel komt een stuk dichter bij. De hardloop training schema's die je hier vind zijn uitgebreid getest in de praktijk en direct toepasbaar voor het beste trainingsresultaat.

Je training bij houden met een logboek? Hier zijn handige sporthorloges voor ontwikkeld met een gigantisch aantal functies. Kies echter wel het sporthorloge dat bij je past kwa functionaliteit. Ook zijn deze smart sporthorloges afhankelijk van de functionaliteit best duur. Laat je dus eerst goed informeren voor je de aankoop van een specifiek sporthorloge overweegd. Lees daarom eerst deze reviews van sporthorloges & online trainingslogs op
www.sport-logboek.nl/. Pas dan kun je een afgewogen keuze uit de sporthorloges maken.

Een wintersport boeken? Ga goed voorbereid op reis. Een wintersport vakantie heeft namelijk nogal wat voorbereiding nodig. Tips voor je ski en snowboard uitrusting en uitgebreide beschrijvingen van alle populaire ski gebieden vind je op het magazine over de wintersport van Snowzone. Zo ga je tijdens je wintersport vakantie veel relaxeter skiiend of snowboardend van de berg af, omdat je perfect bent voorbereid.

Een skivakantie boeken? Kies online uit het enorme aanbod van verhuurders op de pagina van Vakantiehuis huren online. Een mooi chalet of vakantiehuis aan de piste voor uw ideale wintersport vakantie vindt u op deze wintersport pagina voor chalet & vakantiehuizen van Vakantiehuis Huren online (https://www.vakantiehuishurenonline.nl/soort-vakantie/wintersport.html). De wintersport vakantie kunt u zo vanuit uw relaxete stoel plannen.

fitness 2Link